Loveo Duo lila

 
  • 1 / 2
 
Elérhetőség Raktáron
Eredeti ár 38 540 Ft
Megtakarítás 16 450 Ft (–43 %)
22 090 Ft    
Termékkód 22126
Kategória Erotika
 

Élvezze a dupla élvezetet. A Loveo Duo egyszerre stimulálja a klitoriszt és a G pontot, amelyik nemcsak rezgésekkel hanem körkörös mozgásokkal is fokozza az örömöket. A vibrátor csatlakoztatva van az Android és iOS mobiltelefonok alkalmazásaihoz a vezérlés érdekében. A végső öröm felé haladva 6 előre beállított rezgési üzemmód között válthat, 5 intenzitásszinttel.

Saját rezgési módot állíthat össze. Hiszen egyedül Ön tudja, mi a legjobb Önnek. Vagy lepjen meg valakit vele. Az alkalmazás képes reagálni a zenére, és módosítja a rezgését. És ami a legjobb: valaki más is vezérelheti az alkalmazást, akár Ön mellett, akár a bolygó másik oldaláról. Még soha nem volt ilyen egyszerű átadni partnerének fantáziáját.

A Loveo Duo gyógyászati szilikonból van készítve, amelynek bársonyos érintése van. 100% vízálló és egy töltéssel 2 óráig működik.

Méretek: 107 × 84 × 47 mm

Anyag: gyógyászati szilikon

Az akkumulátor egy töltéssel: 2 óráig

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az  iTrade Group s.r.o., mint személyes adatkezelő, cookie-kat dolgoz fel ezen a   weboldalon, hogy javítsa a weboldalak környezetét, elemző célokra és célzott hirdetésekre. Ha tovább böngészi ezt a weboldalat, akkor engedélyt ad a használatukra További információk.