ALIEN Bluetooth hangszóró

 

A kábel időszakának vége, csatlakozzon és hallgassa!

Eredeti ár 31 790 Ft
Megtakarítás 24 650 Ft (–78 %)
7 140 Ft
Kategória MOBILTELEFON KIEGÉSZÍTŐK
Válasszon variánst
X6 Mini Wireless Bluetooth Speaker Portable Handsfree Speaker Support TF Card USB FM Radio Receiver With.jpg 640x640 (1) Termékkód 774/MOD Színválaszték: Kék Raktáron 31 790 Ft 7 140 Ft
   
X6 Mini Wireless Bluetooth Speaker Portable Handsfree Speaker Support TF Card USB FM Radio Receiver With.jpg 640x640 Termékkód 774/CER Színválaszték: Piros Raktáron 31 790 Ft 7 140 Ft
   
 

Az ALIEN Bluetooth hangszóró a keze ügyében és mindig készen áll lejátszani bármelyik zenét, amit hallgatni szeretne, egyedül vagy barátaival.

 Kompakt hangzás kompakt méretű és hosszú akkumulátoros kapacitás  lehetővé teszi bármelyik zenei műfajt meghallgatását  közösen a barátaival bármilyen környezetben.

 

bvg45bg5 

A kábel időszakának vége. ALIEN hangszórót könnyedén csatlakoztathat bármely olyan eszközhöz, amely   támogatja a Bluetoothot  és a  akár 10  méterig. A Bluetooth 3.0 segítségével a hangszóró kompatibilis a régebbi eszközökkel is. A vezeték nélküli technológián kívül zenét is lejátszhat a beágyazott TF kártyákról és USB flash meghajtókról.

És mivel csak néhány versenytárs létezik fogja az FM rádióállomásokat, így ha saját zenéje inspirálja, akkor a kedvenc állomására is tekerhet.

Specifikációk:

  • Lejátszás: Bluetooth, FM rádió, TF kártya, USB flash meghajtó
  • Lejátszási idő: 3-5 óra

 

Használati útmutató letölthető itt:   pdf_download

Hasonló termékek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az  iTrade Group s.r.o., mint személyes adatkezelő, cookie-kat dolgoz fel ezen a   weboldalon, hogy javítsa a weboldalak környezetét, elemző célokra és célzott hirdetésekre. Ha tovább böngészi ezt a weboldalat, akkor engedélyt ad a használatukra További információk.