Grizzly telefontartó

 

Szilárdan rögzíti navigációs készülékét illetve mobiltelefonját a kívánt helyen.

Elérhetőség Raktáron
Eredeti ár 13 870 Ft
Megtakarítás 8 680 Ft (–63 %)
5 190 Ft    
Termékkód 1230
Kategória SOFŐRŐKNEK
 

Az univerzális Grizzly telefontartó biztonságos, sokoldalú és praktikus támogatást nyújt az Ön okostelefonjának bárhol az autójában. Az állvány egykezes telefonfogó rendszerrel van felszerelve.

A tartó teleszkópos karjával közelebb húzhatja magához a telefont, hogy ideális pozícióban legyen az esetleges manipulációhoz. A kidolgozott alsó részen hozzáférhet az alsó portokhoz. A forgómechanizmusnak köszönhetően, amely 360 fokos elforgatást kínál, mindig megfelelő látószöget talál majd.

 

1357413857413

A Grizzly telefontartó elsősorban a maga sokoldalúságával tűnik ki, mivelhogy az üveghez, a műszerfalhoz vagy az oldalsó ablakhoz is csatlakoztatható. A mobiltelefon használat az autóban nagyon széles tematika – navigálhat, zenelejátszóként funkcionálhat, vagy felveheti vele az utat, stb. Így hát felmerül a nagy kérdés: hova tegyük? Oldja meg gondját ezzel a kompakt és minőségi állítható tartóval.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az  iTrade Group s.r.o., mint személyes adatkezelő, cookie-kat dolgoz fel ezen a   weboldalon, hogy javítsa a weboldalak környezetét, elemző célokra és célzott hirdetésekre. Ha tovább böngészi ezt a weboldalat, akkor engedélyt ad a használatukra További információk.