Watchdog mikroalvást jelző készülék

 

Mostantól nincs több veszély vezetéskor!

Elérhetőség Raktáron
Eredeti ár 13 050 Ft
Megtakarítás 10 460 Ft (–80 %)
2 590 Ft    
Termékkód 1221
Kategória SOFŐRŐKNEK
 

Fáradtsággal küzd az autóban? Félti önmagát és szeretteit? Parancsoljon megálljt az elalvásnak és vezessen megbízhatóan, anélkül, hogy veszélybe sodorná magát és mások testi épségét vagy életét.
A Watchdog mikroalvást jelző készülék Önnel lesz a kritikus pillanatokban. Bárkivel előfordulhat, hogy egy hosszú, éjszakába nyúló ledolgozott nap után sötétben indul haza, vagy már hosszú ideje úton van és ilyenkor a mikroalvás veszélye fenyegeti. Tudósok is megerősítették, hogy az ember egy bizonyos mértékig nem képes megítélni, mikor jön rá mikroalvás.
A WatchDog azért van itt, hogy abban a pillanatban figyelmeztesse Önt, amikor a szemhéjak és a fej esni, ereszkedni kezdenek. Azért, hogy megelőzze a szerencsétlenséget, hangos jelzést ad ki, amely bárkit felriaszt.

 

Safe-Car-Driver-Device-Keep-Awake-Anti-Sleep-Doze-Nap-Zapper-Drowsy-Alarm-Alert-Free-Shipping

Természetesen a Watchdog nem azért készült, hogy bárki fáradtan vezethessen. Ez egy képzeletbeli őrangyal, arra az esetre, ha nem tudna időben megállni, hogy pihenjen. Csak kipihenten üljön volán mögé és tartson gyakran pihenőket, hogy mindig figyelmes és éber maradhasson.

 

Návod ke stažení zde:   pdf_download

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Az  iTrade Group s.r.o., mint személyes adatkezelő, cookie-kat dolgoz fel ezen a   weboldalon, hogy javítsa a weboldalak környezetét, elemző célokra és célzott hirdetésekre. Ha tovább böngészi ezt a weboldalat, akkor engedélyt ad a használatukra További információk.